FONT_SIZE

SCREEN

PROFILE

Layout

MENU_STYLE

Cpanel

Absolvenți Promoția 2013

“Ca licentiat atat in Finante cat si in Drept, prin intermediul masterului de Finante Corporative am reusit sa-mi diversific si mai mult aria de cunoastere cu elemente variind de la zona de analiza financiara, management fiscal ori evaluarea intreprinderii si pana la investitii in piata de capital si instrumente financiare derivate, dar si sa-mi aprofundez cunostintele de gestiunea portofoliului ori de finante comportamentale.Succesul promotiei 2013 a masterului de Finante Corporative a fost construit insa nu atat prin deosebita selectie si expunere/transmitere a materiilor din planul de invatamant, cat prin excelentul colectiv de studenti din care am facut parte si de profesori determinati sa incerce ridicarea standardelor de invatamant.” 

MIRCEA BAHNA

Student Doctorand, an III, Şcoala Doctorală Finanţe

Academia de Studii Economice din Bucureşti

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2013

 

“Am absolvit in anul 2013 ca sefa de promotie programul de master Finante Corporative, obtinand aceasta performanta in continuarea programului de licenta al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. Cunostintele dobandite si rezultate obtinute pe parcursul pregatirii in cadrul ciclului de licenta si de masterat mi-au facilitat admiterea cu media 10 la Scoala Doctorala Finante din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Imi amintesc cu  placere de oportunitatea pe care am avut-o de a dezvolta competente si standarde profesionale, utilizate ulterior in activitatea pe care o desfasor in cadrul departamentului financiar al Societe Generale, dar si de oportunitatea de a ma implica in activitati de cercetare in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice la care am interactionat cu profesori foarte buni si colegi ambitiosi dar si cu reprezentanti ai angajatorilor (ex: Deloitte, BCR, KPMG, JTI, Roland Berger) care au acordat burse sau internshipuri pentru premianti. Participarile la sesiunile de comunicari stiintifice au reprezentat un prilej de afirmare stiintifica, context in care am fost apreciata cu Premiul I si recomandata pentru participarea la Olimpiadele Nationale ale Studentilor Economisti din anul I si II de master, respectiv 2011 si 2012. O mare parte din disciplinele predate au fost interactive si utile pentru o cariera in domeniul serviciilor financiare, de audit si de consultanta, multi dintre colegi lucrand deasemenea in companii de top. Corpul profesoral implicat in acest program de master s-a remarcat prin profesionalism si mai ales prin transmiterea optima a cunostintelor necesare pentru viitor.  Remarc deasemenea ca materiile studiate se adapteaza foarte bine programei si cerintelor multor calificari si examene internationale in finante, contabilitate, fiscalitate (ACCA, CFA), cerute de marile companii inclusiv cea in care lucrez. Sunt convinsa ca acest program, care se actualizeaza si adapteaza permanent pentru a fi compatibil cu universitati pe plan international, va continua sa atraga prin performanta obtinuta de masteranzi in rezultate foarte bune si in cercetare, inovativitate si ancorarea in planul practicii pentru viitorii angajati. Consider masterul de Finante Corporative o etapa marcanta in formarea profesionala si o treapta importanta in carieră in domeniul financiar, dar si in cariera didactica si stiintifica.”

DIANA DOBRESCU

Student Doctorand, an III, Şcoala Doctorală Finanţe

Academia de Studii Economice din Bucureşti

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2013

 

“Alegerea unui program de masterat trebuie făcută obiectiv, în conformitate cu realitatea pieţei muncii, dar şi cu factorii motivaţionali personali. Decizia de a alege programul de masterat Finanţe Corporative a avut la bază aceste considerente şi, la doi ani de la absolvire, consider că a reprezentat o acţiune decisivă, cu implicaţii deosebite în oportunităţile de angajare şi promovare ulterioare. Acest masterat m-a ajutat să dezvolt o nouă formă de maturitate, bazată pe managementul timpului, autodisciplină, prioritizarea sarcinilor şi respectarea termenelor limită. Acestora li s-au adăugat cu succes aprofundarea informaţiilor din domeniul finanţelor, profesionalismul şi devotamentul corpului profesoral, precum şi utilitatea reală a obiectelor de studiu. În cadrul programului Finanţe Corporative sunt testate adevăratele aptitudini ale studentului de către cei mai experimentaţi profesori, absolvenţii fiind capabili să îndeplinească cerinţele celormai exigenţi angajatori.”

OTILIA MIHAIESCU (FLOROIU)

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2013

 

 

 

ADMITERE 2019

Evenimente în imagini